Rüyada ölen babasının elini öpmek

Rüyada ölen babasının elini öpmek uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, zorlukların bir anda biteceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine işarettir.

Rüyada ölen babasının elini öpmek gördüyseniz:

  • Bir yakınınız ya da bir arkadaşınızın eşiyle olan geçimsizliği sizi fazlasıyla işgal edebilir.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek hak yolunu tutacağına, emeklerinin boşa gideceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş anne ve babanın elini öpmek aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölen babasının elini öpmek kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada ölen babanın elini öpmek sıkıntılarının sona ereceğine, yarınlarına dair endişelerinin biteceğine ve hayatın artık rüya sahibinin yüzüne gülmeye başlayacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babanın elini öpmek başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, makamını garantileyeceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş baba eli öpmek keyfinin, neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, masallara konu olacak rahatlıkta ve konforda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments