Rüyada ölmüş babanın elini öpmek

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek borçlarının biteceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, tövbelerinin karşılık bulacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kafasını toparlayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babanın elini öpmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızın üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Rüyada ölen babasının elini öpmek zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada babanın el öpmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anne babanın elini öpmek moralinin bozulacağına, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, sorumluluk alacağına işarettir.

Rüyada ölen babanın elini öpmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada anne babanın elini öpmek amaçlarınızın gerçekleşeceğine, muradın olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments