Rüyada ölmüş babamın elini öpmek

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek allah’ın inayetini kazanacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, hastalıklarının ve maddi sıkıntılarının çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek gördüyseniz:

  • Maddi ihtiyaçlarınıza göre bir değişiklik yapılması gerekiyor olabilir.

Rüyada ölen babasının elini öpmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına işarettir.

Rüyada ölen babanın elini öpmek elde edilecek menfaatlere, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada babasının el öpmek maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Rüyada anne ve babasının elini öpmek kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, sorunların eşle oturup konuşularak çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babamın elini öpmek şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine delalettir.

Rüyada sevgilinin babasının elini öpmek sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, işlerinin günden güne daha da bozulacağına, şansının bir türlü dönmeyeceğine, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölmüş olan babanın elini öpmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına işaret eder.

Rüyada vefat etmiş babanın elini öpmek sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatının düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments