Rüyada birinin mezar kazdığını görmek

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek geçmişi arkada bırakarak önüne bakacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, artık refah içinde, sevdikleri ile mutlu bir şekilde, herhangi hastalıktan sıkıntı çekmeden, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, gümüş ise allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına inanılır.

Rüyada birinin mezar kazdığını gördüyseniz:

  • Yapılan anlaşmaların olumlu sonuçları olabilir.

Rüyada mezarlık kazdığını görmek mali olarak güçlenmesinin kendisine huzur ve güzellik de getireceğine, helal lokma yiyeceğine delalettir.

Rüyada mezarını kazdığını görmek kendisine olan güveninin artacağına, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada eliyle mezar kazmak yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına delalet eder.

Rüyada birinin mezar kazdığını görmek eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, hayallerini gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada babasının mezarını kazmak tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalettir.

Rüyada mezarlığı kazmak iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments