Rüyada kardeşinin mezarını kazmak

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Hakkınızdaki dedikodular artabilir.

Rüyada kardeşinin mezarını kazmak helal olmayana göz dikmeyeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski mezar kazmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yeni mezar kazmak beddua ve ah alacağına, yeni bir işle ilgili olarak bilgi toplanacağına inanılır.

Rüyada mezar kazmak geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine alamet eder.

Rüyada mezar yeri kazmak iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına delalettir.

Rüyada babasının mezarını kazmak kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine rivayet eder.

Rüyada eve mezar kazmak aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine delalet eder.

Rüyada mezarlığı kazmak varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments