Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak kazançlı işler yapılacağına, yaşanan güzel olaylar sayesinde sevince boğulacağına, gelişim içine girileceğine, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, hayatında olumlu gelişmeler yaşanacağına, kolay kolay pes etmeyeceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin mezarını kazmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz yoksa sürpriz bir şekilde gelişen bir davette biriyle tanışacaksınız.

Rüyada mezarlıkta toprak kazmak sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada babasının mezarını kazmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına inanılır.

Rüyada kendi mezarını kazdığını görmek alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarını kazmak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, kız çocuğunun olacağına yorulur.

Rüyada arkadaşının mezarını kazmak hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, mücadeleden vazgeçmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, kendisine fırsatlar yaratacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye mezar kazmak dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada annesinin mezarını kazmak hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments