Rüyada yüzün yara olduğunu görmek

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yüzün yara olduğunu gördüyseniz:

  • Profesyonel yaşamınızı ilgilendiren yeni bir teklif söz konusu olabilir.

Rüyada yüzün yara olduğunu görmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzü yara olmak bir süre zorluk çekeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada sevdiğinin yüzünde yara görmek helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzü yara içinde görmek kar sağlayacağına, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yüzünde yara izi görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, büyük başarılara imza atacağına, bugüne kadar aldığı aile desteğinden mahrum kalacağına tabir olunur.

Rüyada eşinin yüzünde yara görmek hayata küsecek duruma geleceğine, en büyük acılarının dineceğine rivayet eder.

Rüyada yüzünü yara içinde görmek yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada yüzü yara görmek başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments