Rüyada ayaklarda yara görmek

Rüyada ayaklarda yara görmek sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine, en yüksek makamlara oturacağına, meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, övgü dolu güzel ve gurur verici sözler işiteceğine, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, iyi şartlarda yaşayacağına, yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada ayaklarda yara gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalar çözüm üretilmesinde faydalı olabilir.

Rüyada ayak tırnağında yara görmek çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendi ayağında yara görmek daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin ayağından yaralandığını görmek başarıya giden yolların açık olacağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarin yara görmek onunla güzel bir ilişki kuracağına, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada ayakları yara olmak sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Rüyada ayağında yara çıktığını görmek güzel fırsatların ele geçirileceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına alamet eder.

Rüyada ayağında yara görmek arsa veya gayrimenkul gibi değerli yatırımlar yaparak geleceğini düşünerek hareket edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ayaklarının yara olduğunu görmek her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments