Rüyada sırtından yara görmek

Rüyada sırtından yara görmek el emeği ile kazanılan para sayesinde kişinin ihtiyaçlarını gidereceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, mal edineceğine, iş sahibi olacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine alamet eder.

Rüyada sırtından yara gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemeye çalışırken gereğinden fazla harcama yapabilirsiniz.

Rüyada sırtında kırmızı yara görmek ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada kurşunla sırtından yaralanmak amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine delalet eder.

Rüyada ölünün sırtında yara görmek helal ve alın teri dökülerek kazanılmış para, çok iyi ve dürüst birisi olduğu halde kendisine destek olacak ve yardım edecek bir kişi bile bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada sırtında yara olduğunu görmek mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine alamet eder.

Rüyada sırtının yara olduğunu görmek tövbelerin kabul olacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtından yaralanmak iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine yorulur.

Rüyada çocuğunun sırtında yara görmek her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına yorulur.

Rüyada sırt yara görmek güzel günlerin kapıda olacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments