Rüyada mezarlıkta yatmak

Rüyada mezarlıkta yatmak mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, uzun bir süre boyunca askıda kalan bir işin kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, hayırlı kazanç kapılarının açılacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta yatmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler nedensiz bir şekilde bazı planlarınızı deşifre edebilir veya bozma eğiliminde olabilirler.

Rüyada mezarın yanına yatmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarın ustune yatmak onları gücendireceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarda yatmak çok güzel işlere gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada mezara girip yatmak karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sistemli şekilde başarıya koşacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak geç de olsa huzura erileceğine, onunla hayırlı şekilde devam edeceğine delalet eder.

Rüyada boş mezara yatmak herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün mezarına yatmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına işaret eder.

Rüyada mezarın içinde yatmak hayallerinin gerçek olacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments