Rüyada mezarın içinde yatmak

Rüyada mezarın içinde yatmak yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, zarar edilen konularda yapılacak hamleler sayesinde kara geçileceğine, hayatın güzelliklerini görme ve yaşama fırsatı elde edeceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, yapılan işte geriye düşüleceğine, kazançlı kapıların açılacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayat yaşanacağına, işlerin canlanacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan destek olunacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın içinde yatmak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarının veya söylediklerinin arkasında gizlenenleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada mezarın içinde yatmak hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine delalettir.

Rüyada mezarın yanına yatmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, mevcut hayat düzenini yeniden kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada mezar yanında yatmak bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, sabırla hayatına devam edeceğine delalettir.

Rüyada ölünün mezarına yatmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına inanılır.

Rüyada mezar üstüne yatmak adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlığa yatmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, edilen duaların kabul olacağına, imkânsızlıkların içinde çok emek vererek yeni imkânlar yaratılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık yatmak uzun bir süre zorluk çekileceğine, iyi geçiminin biteceğine, insanlarla arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında yatmak işlerinin gelişme göstereceğine, hayata karşı bakışının değişeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments