Rüyada mezara girip yatmak

Rüyada mezara girip yatmak hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, uzun bir zaman boyunca borç içinde olacağına, para yatıracağına, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların allah katında karşılığını bulacağına, kendine olan güvenini yitireceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine bu durumun da hayatının alt üst olmasına neden olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine alamet eder.

Rüyada mezara girip yatmak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler kendinizi daha özgür veya iyi hissetmenizi sağlayabilir.

Rüyada iki mezar arasında yatmak sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, insanlara olan güvenini kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde yatmak problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına inanılır.

Rüyada mezarın ustune yatmak birikim yapılacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine delalet eder.

Rüyada mezara yatmak hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına yorulur.

Rüyada mezara girip yatmak sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın yanında yatmak yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret eder.

Rüyada boş mezara yatmak sıkıntının, derdin sona ereceğine, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üzerinde yatmak mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, arkadaş ilişkilerinde küslüklerin, kırgınlıkların, alınganlıkların hasıl olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments