Rüyada mezarda yatmak

Rüyada mezarda yatmak hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, çok zor bir yoldan geçeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, kendisini ona adayacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda yatmak gördüyseniz:

  • Herkes için her şey olmaya çalışıyorsanız bunun mümkün olmadığını görmeniz gerekebilir.

Rüyada mezarlıkta yatmak uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa yatmak yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar içine yatmak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada iki mezar arasında yatmak sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak maddi olarak zarar edeceğine, hayatının ortalarına gelmiş, yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarda yatmak her zaman örnek bir müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada mezar üstüne yatmak bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, bereketli işler yapılacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın yanında yatmak gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments