Rüyada mezarın yanına yatmak

Rüyada mezarın yanına yatmak yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, duygusal olarak çok kötü olabileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, hasret gidereceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yanına yatmak gördüyseniz:

  • Herkes açık sözlü olmayabilir veya olayların anlaşılması kolay olmayabilir.

Rüyada mezarın yanına yatmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet eder.

Rüyada erkeğin yanına yatmak dertlerin günden güne artacağına, girdiği işlerin zor olmasına ve çok zahmet vermesine rağmen kendisine yardım eden kişiler sayesinde çok rahat bir şekilde üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle yan yana yatmak kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanına yatmak sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yan yana yatmak ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada yan yana yatmak çok hayırlı bir kısmet ile karşılaşıp çok mutlu olunacağına ve çok yakın bir zaman içinde dünyaevine girileceğine, uzun bir süre zorluk çekileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına yorulur.

Rüyada ölü yanına yatmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiği kişiyle yan yana yatmak yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments