Rüyada boş mezara yatmak

Rüyada boş mezara yatmak huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine, yardımının olacağına, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına tabir olunur.

Rüyada boş mezara yatmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmeyin.

Rüyada boş mezara yatmak böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada bahçede boş mezar görmek kazançlı bir ortaklığa adım atılacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine delalettir.

Rüyada açık boş mezar görmek birçok iş fırsatı yakalanacağına, aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarı boş görmek her türlü kötülükten uzakdurulacağına, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine işaret eder.

Rüyada mezar boş mezar görmek oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde boş mezar görmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine yorulur.

Rüyada boş mezara görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada boş arazide mezar görmek kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments