Rüyada ölünün mezarına yatmak

Rüyada ölünün mezarına yatmak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacak fırsatlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına, sevdiği insana kavuşacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine alamet eder.

Rüyada ölünün mezarına yatmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife alıyor olabilirsiniz.

Rüyada ölünün mezarına yatmak ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, pek az kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada boş mezara yatmak keyfin kaçacağına, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlık yatmak kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, art niyetli kişilere uyacağına, ayıplı yolara sapacağına, adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine işarettir.

Rüyada mezarda yatmak kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine delalettir.

Rüyada mezarın üstünde yatmak sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarın yanına yatmak şöhret ve itibar kazanacağına, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, bu işten beklentisinin çok üstünde kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında yatmak beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, tatsız haberlerin alınacağına rivayet eder.

Rüyada mezar üstüne yatmak yenileneceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments