Rüyada mezarlıkta kefen görmek

Rüyada mezarlıkta kefen görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına, eğitim ve kariyer konusunda resmi bir kurumla bir proje gerçekleştirileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, işlerinin yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kefen gördüyseniz:

  • Başkalarının suçlarını üstlenme eğiliminiz doğru olmayabilir.

Rüyada mezar kefen görmek akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına rivayet eder.

Rüyada mezar içinde kefen görmek insanların yasa ve kedere boğulacağına, çok iyi giden işlerin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada mezar ve kefen görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, isteklerini yerine getireceğine, karlı işler yaparak gelirini arttırmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek evlatlarının hayrını göreceğine, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine ve zorlukların aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarda kefen görmek gireceği başka işlerde çok büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sıkıntılarına ortak olacağına işarettir.

Rüyada kefen yıkamak sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini kefen içinde görmek kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments