Rüyada mezar içinde kefen görmek

Rüyada mezar içinde kefen görmek kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, elini taşın altına koyduğu işlerde çok büyük ihanetler göreceğine ve iş arkadaşlarından destek görmediği için onlarla arasının açılacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar içinde kefen gördüyseniz:

  • Plan veya projelerinizi tümüyle hazır olmadan kimseyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada mezar içinde kefen görmek dertlerin, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezar ve kefen görmek aydınlanacağına, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada mezarda kefen görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek esenleyeceğine, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kefen görmek daha yüksek bir noktaya geleceğine, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, onlara hocalık edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefen içinde birini görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada birini kefen içinde görmek işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments