Rüyada kendini kefen içinde görmek

Rüyada kendini kefen içinde görmek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, zor zamanların geride kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine, geçim derdine düşeceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine inanılır.

Rüyada kendini kefen içinde gördüyseniz:

  • İş hayatınızı, yaşadığınız yeri, sosyal yaşamınızı veya ailenizi ilgilendiren konularda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada kendini kefen içinde görmek karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, yakın arkadaşlarından birinin teklifiyle katılacağı bir organizasyon veya toplantıda yalancı, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine işarettir.

Rüyada mezar içinde kefen görmek çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, resmi işlemlerinde büyük kolaylıklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada annesini kefen içinde görmek bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada kefen içinde bebek görmek geleceğinizin güzel olacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına delalet eder.

Rüyada birini kefen içinde görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kefen içinde birini görmek rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada siyah kefenli birini görmek itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, kendi bildiğini okuyacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş insanı kefenli görmek girilen işlerde şansın yüksek olacağına, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments