Rüyada kefen yıkamak

Rüyada kefen yıkamak yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ruhsal korkularından da arınacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kefen yıkamak gördüyseniz:

  • Oldukça mükemmel teklifler sunmanıza rağmen yanlış bir zemin oluşması veya yanlış anlaşılması nedeniyle teklif veya önerileriniz kabul görmeyebilir.

Rüyada kefen yıkamak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına işaret eder.

Rüyada ölmek ve kefenlenmek bir sebeple neredeyse yıkılacağına, hayata küsecek duruma geleceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kefenli görmek tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kefenlendiğini görmek yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş birinin kefenini açmak kendini her konuda geliştireceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine rivayet eder.

Rüyada siyah kefenli birini görmek sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada ölüyü kefende görmek haram mala, kazançlı işler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada kefene sarılı adam görmek itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, yaşanan sorunların en kısa sürede ortadan kalkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments