Rüyada mezarda kefen görmek

Rüyada mezarda kefen görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, sıkıntıların sona ereceğine ve kazancın katbekat arttırılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, ekmeğine haram sürmeyeceğine, kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, kendisi için en uygun kararları vereceğine ve allah’ın izni ile girdiği işlerde yenilgiye uğramayacağına işarettir.

Rüyada mezarda kefen gördüyseniz:

  • Bazı konuları yeniden yapılandırma ya da gruplama arzunuzu dizginlemek zor olabilir.

Rüyada mezarda kefen görmek rüya sahibinin kazancının da katlanarak çoğalacağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak kötü durumlara düşürüleceğine, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine inanılır.

Rüyada mezar içinde kefen görmek iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine işaret eder.

Rüyada mezar kefen görmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, işinde dar boğaza gireceğine inanılır.

Rüyada mezar ve kefen görmek kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine yorulur.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kefenli görmek etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendine kefen almak farklı şeyler deneyeceğine, yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments