Rüyada mezar ve kefen görmek

Rüyada mezar ve kefen görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine allah tarafından nasip edileceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, çok güzel ve mutlu günler geçirileceğine, allah’ın sevgili kullarından olduğuna delalettir.

Rüyada mezar ve kefen gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen bilgiler söz konusu olabilir.

Rüyada mezar ve kefen görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada mezar kefen görmek sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak endişe ettiği durumlardan kurtulacağına ve çok bereketli bir döneme gireceğine, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada mezarda kefen görmek okuyacağına ve bilgileneceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada mezar içinde kefen görmek sorunların ve dertlerin biteceğine, evlerindeki huzurun artacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel ve rahat bir hayat süreceğine, büyük başarılara imza atılacağına, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada temiz kefen görmek sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin dönmez olacağına tabir olunur.

Rüyada ölen birine kefen giydirmek külfetinin ve yükünün artacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments