Rüyada mezardan kefen çıkarmak

Rüyada mezardan kefen çıkarmak başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, kişinin geri planda kalacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine, sabırlı ve hırslı biri haline geleceğine inanılır.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak gördüyseniz:

  • Kendinizden şüphe duymamalısınız.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kefen görmek kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, gayretlerinin ödüllendirileceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, kötü duygularından arınacağına ve allah’ın kendisine lütfettiklerinin kıymetini bileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezar ve kefen görmek yaptığı işlerde her zaman bir aksilikle karşılaşacağına, kolaylık sağlayacağına işaret eder.

Rüyada mezar içinde kefen görmek hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına delalet eder.

Rüyada mezarda kefen görmek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan tahta çıkarmak çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına tabir olunur.

Rüyada mezardan iskelet çıkarmak maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, rüya sahibinin fakirleşeceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments