Rüyada mezar kefen görmek

Rüyada mezar kefen görmek ortaklık kurulan kişilerle büyük bir tartışma yaşanacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, evli iseniz eşinizle arasında bazı tartışmalar geçebileceğine, gelecekte de darlık çekilmeyeceğine, mutlu bir insan olunacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezar kefen gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin hareketleri ya da planlarıyla ilgili şüpheleriniz olabilir.

Rüyada mezarlıkta kefen görmek ilerleyemeyeceğine, hep yerinde sayacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada mezar ve kefen görmek yakın zamanda rahat edeceğine, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezar içinde kefen görmek iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar kefen görmek insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına rivayet eder.

Rüyada mezardan kefen çıkarmak çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Rüyada mezarda kefen görmek problemlerini çözeceğine, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine yorulur.

Rüyada siyah kefen görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, kafasını rahatlatacağına alamet eder.

Rüyada kefene sarilmak verimin ve bereketin geleceğine, kurulu düzeninin olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments