Rüyada mezarlığa yatmak

Rüyada mezarlığa yatmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına, aile bireyleri arasındaki bağın gün geçtikçe kuvvetleneceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, hayatının iyileşeceğine ve güzelleşeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, rahata, lükse ve konfora kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığa yatmak gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri yapma yöntemlerinizde aşırıya kaçıyor veya çok fazla sayıda iş yükleniyor olabilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta yatmak kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın yanında yatmak parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok hayırlı insan olunacağına delalet eder.

Rüyada mezarın üzerinde yatmak hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işarettir.

Rüyada mezarlıgın üstüne yatmak gittiği yolda çok başarılı olacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine işarettir.

Rüyada mezara yatmak yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına yorulur.

Rüyada mezarda yatmak emeklerinin yarıda kalacağına, kısmetlerin çoğalacağına yorulur.

Rüyada mezar üstüne yatmak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığa yatmak girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments