Rüyada mezarın üzerinde yatmak

Rüyada mezarın üzerinde yatmak hayırlı olarak gelecek haber ile çok hızlı bir şekilde işe koyulacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, daha yeni ve işlerinde çok iyi yerlere gelmiş insanlar ile tanışacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, şansının açılacağına, işlerinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada mezarın üzerinde yatmak gördüyseniz:

  • Bir süredir beklediğiniz bir olay gerçekleşebilir.

Rüyada mezarda yatmak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarın ustune yatmak alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yüzünün hep güleceğine işaret eder.

Rüyada boş mezara yatmak aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın içine yatmak kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, kendisine destek olan kişilerin de sıkıntıya düşeceğine, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında yatmak çok sayıda borca gireceğine, çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine işarettir.

Rüyada mezarlıkta yatmak kendisini üzen ve kıran şeylerden uzaklaşacağına, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada mezar yanında yatmak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığın üzerinde yatmak iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments