Rüyada mezara yatmak

Rüyada mezara yatmak elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, zorlukların bir anda biteceğine, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, insanların afiyet bulacağına inanılır.

Rüyada mezara yatmak gördüyseniz:

  • Bekarsanız karşı cins ilişkileriyle ilgili ciddi bir olay meydana gelebilir.

Rüyada iki mezar arasında yatmak endişe ettiği konularda olumlu ya da olumsuz bir adım atacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, onlarla arkadaş olup daha sonra ömür boyu sürecek sıkı dostluklar kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarın içine yatmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, ruhunun dinleneceğine tabir olunur.

Rüyada mezar üstüne yatmak bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, içinin rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstünde yatmak çok istenen bir şeye sahip olunacağına, helal rızık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada mezarın yanına yatmak işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, geçim derdi yaşayacağına yorulur.

Rüyada mezarın üzerinde yatmak hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlığa yatmak iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarda yatmak şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments