Rüyada ağacın üstüne çıkmak

Rüyada ağacın üstüne çıkmak üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, mutluluk dolu haberler alınacağına, kişinin moralinin artmasına, yüzüne renk, canına can, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağacın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Sürekli bir ilişki içindeyseniz ya da evliyseniz bazı kavga veya kıskançlıklar sevgi düzeyinizi bozabilir.

Rüyada ağacın üstüne çıkmak allah’ın izni ile her zaman başarılı ve bol rızklı olacağına, ailesine daha güzel günler yaşatmak için uğraşacağına işaret eder.

Rüyada çatı üstüne çıkmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, rahatlayacağına, ferahlayacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, sıkıntılarından kurtulması sayesinde rahat bir nefes alacağına ve kendini çok iyi hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada suyun üstüne çıkmak çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, sorunların çözülmesi için çok kararlı ve daha çevik davranılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kamyonun üstüne çıkmak iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına işarettir.

Rüyada caminin üstüne çıkmak kötü niyetli kimselerle yasalar çerçevesinde hesaplaşacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına rivayet eder.

Rüyada merdivenin en üstüne çıkmak güzel ve olumlu haberler alacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işarettir.

Rüyada üstüne çıkmak sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, işten yana kısmetinin kapanacağına rivayet eder.

Rüyada duvar üstüne çıkmak düzenin kurulacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments