Rüyada kadının üstüne çıkmak

Rüyada kadının üstüne çıkmak edilen yardımlar ve yapılan hayırlar sayesinde geceleri başın yastığa vicdanen rahat olarak konulacağına, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına, akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadının üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Rüyada kadının üstüne çıkmak geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine, yaşamdan istediklerini alacağına delalettir.

Rüyada dağın üstüne çıkmak azalacağına, kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada kapının üstüne çıkmak rızkın günden güne genişleyeceğine, böylece maddi imkânların genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dolap üstüne çıkmak daha büyük kazançlar elde edileceğine ve her zamankinden daha iyi projeler ortaya konacağına, rahat erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabanın üstüne çıkmak bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bina üstüne çıkmak yetki ve imza sahibi olacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çatı üstüne çıkmak ancak daha sonraları sakinleşen kişinin karşısına çıkan önemli fırsatları görerek değerlendireceğine, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, başarısının önündeki engellerin kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments