Rüyada dağın üstüne çıkmak

Rüyada dağın üstüne çıkmak el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, kısmetin ve başarının engelleneceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, bu çalışmaya benzer sorunlu işleri çözmek için öne çıkacağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olacağınıza, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kazancında da artış meydana geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada dağın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilere anlayışlı davranmalı, kendiniz için istediğiniz özgürlüğü onlara da sağlamalısınız.

Rüyada dağın üstüne çıkmak onlardan büyük hayır göreceğine, cebinin para göreceğine rivayet eder.

Rüyada su üstüne çıkmak yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çatının üstüne çıkmak hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine tabir olunur.

Rüyada suyun üstüne çıkmak huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada sandalyenin üstüne çıkmak kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, hasret çekenlerin buluşacağına yorulur.

Rüyada evin üstüne kat çıkmak maddi kaynakların zarar göreceğine, artık kangrene dönmüş ve bu nedenle her fırsatta karşısına çıkan ve kendisine engel olan problemlerinin giderileceğine rivayet eder.

Rüyada duvar üstüne çıkmak kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Rüyada yüksek binanın üstüne çıkmak iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, kötü olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments