Rüyada masanın üstüne çıkmak

Rüyada masanın üstüne çıkmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine ve kısa bir süre içinde çok büyük bir mutluluk duyacağı ve büyük bir rahatlama yaşamasına yardım edecek bir tatile çıkacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada masanın üstüne çıkmak gördüyseniz:

  • Taşınmanız veya evde yapacağınız konfor arttıran değişiklikler maddi anlamda da kar etmek anlamına gelebilir.

Rüyada masanın üstüne çıkmak istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına alamet eder.

Rüyada masanın üzerine çıkmak kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, şansının yaver gideceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet eder.

Rüyada masaya çıkmak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına rivayet eder.

Rüyada kayanın üstüne çıkmak uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvar üstüne çıkmak işinize ve hanenize bereket geleceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına tabir olunur.

Rüyada dolabın üstüne çıkmak aralarındaki problemlerin çözüleceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada üstüne çıkmak iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına işarettir.

Rüyada kapının üstüne çıkmak elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments