Rüyada mezarın içinde oturmak

Rüyada mezarın içinde oturmak bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, mutluluğun ve kazancın daim olacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarın içinde oturmak gördüyseniz:

  • Hayattan zevk almanızı sağlayacak aktivitelere zaman ayırmalı, alışılmadık işlerle vakit geçirmelisiniz.

Rüyada mezarın içinde oturmak can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına tabir olunur.

Rüyada mezara oturduğunu görmek asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine inanılır.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işinde dar boğaza gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, iyi bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa oturmak çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarın üzerinde oturmak tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşında oturmak dost ya da akrabalardan alınan desteklerin heba olacağına, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında oturmak hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments