Rüyada mezara oturduğunu görmek

Rüyada mezara oturduğunu görmek örnek insan olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına inanılır.

Rüyada mezara oturduğunu gördüyseniz:

  • Ilımlı olunması gerekiyor.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarın üzerine oturmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, hastalığının düzeleceğine, en kısa zamanda ayağa kalkacağına delalettir.

Rüyada mezarlık yanında oturmak durumun değişmesine, sorunların yakın zaman içinde artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın yanında oturmak söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezar kenarında oturmak yönlendireceğine, duygularının karşılık göreceğine yorulur.

Rüyada mezarın üstünde oturmak stresini atacağına, kişinin fakirleşeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar üzerine oturmak atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına işarettir.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments