Rüyada mezarlığa oturmak

Rüyada mezarlığa oturmak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, özlediği birisi varsa eğer yakın bir zamana içinde kavuşacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, etrafınızdan bir kişiye fazlasıyla değer vermeye başladığınıza rivayet eder.

Rüyada mezarlığa oturmak gördüyseniz:

  • İnsanlar farkında olarak veya olmayarak size bir şekilde yardımcı olabilirler.

Rüyada mezara oturmak çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, inadından vazgeçmeyip daha da borçlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar üzerine oturmak yaptığı sevapların, verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine inanılır.

Rüyada mezar taşına oturmak keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık yanında oturmak daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, zor durumlarda kalacağına işarettir.

Rüyada mezarın üzerinde oturmak sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, prestij kaybı yaşayacağına delalet eder.

Rüyada mezarın yanında oturmak bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, sabırla hareket ettiğinde zaferin onun olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında oturmak sorunlarını çözeceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada mezarda oturmak imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine, üzüleceğine, yıkılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments