Rüyada mezar başında oturduğunu görmek

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine, çok sağlıklı ve zinde bir insan olarak çok uzun bir ömür yaşayacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, zor zamanlar geçirileceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada mezar başında oturduğunu gördüyseniz:

  • Aynı şeyler geçerli olmakla beraber bazı ufak farklıklar da var.

Rüyada mezar başında oturduğunu görmek geçiminin zorlaşacağına, hayatının ve düzenin bu nedenlerden ötürü adeta alt üst olacağına işarettir.

Rüyada mezar başında oturmak ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına delalettir.

Rüyada mezarın başında oturmak arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenin başında oturmak çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına delalettir.

Rüyada dağ başında oturmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, en küçük sorunda parlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada havuz başında oturmak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına, sevinçli haberler alacağına ve bol eğlenceli, neşeli ve keyifli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada ateş başında oturmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sofra başında oturmak rüyayı gören kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments