Rüyada mezarın yanında oturmak

Rüyada mezarın yanında oturmak sıkıntılarından kurtulacağına ve büyük bir ferahlama yaşayıp huzura ereceğine, rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, zevk içinde geçireceği hayat yüzünden sevdikleriyle arasının bozulacağına, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalettir.

Rüyada mezarın yanında oturmak gördüyseniz:

  • Çok az bir süre daha sabır gerekiyor.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, geçiminin zorlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarlık yanında oturmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına işaret eder.

Rüyada mezarın yanında oturmak aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine işaret eder.

Rüyada sobanın yanında oturmak lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hastalıkların kişiye uzak duracağına işarettir.

Rüyada erkeğin yanında oturmak kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına tabir olunur.

Rüyada ölünün yanında oturmak dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada denizin yanında oturmak üzüntü veren olayların düzeltileceğine, dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada ölü birinin yanında oturmak aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, epey bir zarara uğrayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments