Rüyada mezarın üzerinde oturmak

Rüyada mezarın üzerinde oturmak kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, yakın bir zaman içinde kendisini daha kötü durumlarda bulacağına, sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına rivayet eder.

Rüyada mezarın üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde bir kırgınlık yaşamanız ya da evliyseniz eşinizle gerilimli durumlara girmeniz olasıdır.

Rüyada mezarın yanında oturmak attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak akıllıca adımlar atıp toplum tarafından çok takdir edileceğine, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezar üzerinde oturmak çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yardımının olacağına inanılır.

Rüyada mezarın içinde oturmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üzerine oturmak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, hafif ve iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezara oturmak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına alamet eder.

Rüyada mezar taşında oturmak her geçen gün başarıların artacağına, sıkıntılardan kurtulmaya yorulur.

Rüyada mezarda oturduğunu görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments