Rüyada mezar ve kemik görmek

Rüyada mezar ve kemik görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, sevindirici haberler alınacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine yorulur.

Rüyada mezar ve kemik gördüyseniz:

  • Para akışı hızlanabilir.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına işarettir.

Rüyada mezar kemik görmek ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Rüyada mezar ve kemik görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezardan kemik toplamak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına ve ilerleyen dönemlerde çok daha iyi bir duruma geleceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak onlardan iyilik ve yardım göreceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarda kemikler görmek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments