Rüyada mezarlıktan kemik toplamak

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak üzüleceğine ve hastalanacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, bu ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, hayırlı kararlar verileceğine işarettir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya duygusal yaşamınızı ilgilendiren konularda acil kararlar almanız veya ani tepkiler vermeniz olumsuz sonuçlar doğurabilir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak hayatının önceki yıllarının aksine daha inançlı biri olacağına, atılan adımların ve ele geçen fırsatların pek kazanç getirmeyeceğine işaret eder.

Rüyada mezardan kemik toplamak dertlerin artacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ölü kemiği toplamak işlerin eskisinden çok daha iyi olacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kemikleri toplamak maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, insanları kıracağına, üzeceğine alamet eder.

Rüyada kemik toplamak çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına inanılır.

Rüyada insan kemiği toplamak kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada mezarda kemik görmek girdiği her yeni ortama ayak uydurabileceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments