Rüyada mezarda kemikler görmek

Rüyada mezarda kemikler görmek endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, son model arabaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada mezarda kemikler gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda karışıklıklar veya tartışmalı durumlar olabilir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarda kemik görmek herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına ve kulluk görevlerini tam olarak yerine getireceğine, borçların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezarda kemikler görmek her şeyin iyiye doğru gideceğine, kariyerinde aşama kaydedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar ve kemik görmek sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, bu sayede sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına delalet eder.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine yorulur.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine inanılır.

Rüyada mezardan kemik toplamak çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments