Rüyada mezarlıkta kemik görmek

Rüyada mezarlıkta kemik görmek iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, allah’ın izni ile rahata ereceğine, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta kemik gördüyseniz:

  • Çabuk bir yargıya varmaktan veya belli konularda yardım önermekten kaçınmalısınız.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine işaret eder.

Rüyada mezarda kemik görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezar kemik görmek çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan kemik toplamak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, zor ve kötü günlerin geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezar ve kemik görmek sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına işarettir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işarettir.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek istenmeyen olayların olacağına, eline büyük paralar geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
6 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Fatma

Rüyamda kendimin ve küçük kızımın mezarını açık ve içinde kuru kemiklerimizi gördüm mezarcı birileri alan açılması için bebek mezarlarını açıp boşaltıyordu ama bizimkileri almamış sadece toprağı açmıştı kızımın kini geri kapandı anlamı nedir teşekkürler

Tuğba

Rüyamda annemle vefat eden sevgilimin mezarını kaziyorduk ve kemikleri çıkıyordu onları toplayip kutuya koyuyorduk eve gittigimizde temizlemek için actigimda bazi kemiklerin üstünde bissürü sinek böcek gibi şeyler vardı çünkü kemikte hâlâ et vardı çok az sonra tüm ev o sineklerle doldu yayiliyordu hemen kapattık kutuyu pencereleri açtık çıksınlar diye sonra annem aldi dışardaki çöpün yanında temizledi kemikleri geri getirdi ayrıca ben bu rüyayı sevgilimin doğum günün de gördüm

Mustafa

Rüyamda mezarlığın içinde kuru kemik elmas vardı bunu görüp elmasları topluyorum manası nedir