Rüyada mezardan kemik toplamak

Rüyada mezardan kemik toplamak fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına, hayallerindeki insanla karşılaşacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa zamanda ulaşacağına ve çok büyük kazanç elde edeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan kemik toplamak gördüyseniz:

  • Moralinizi bozmayın.

Rüyada mezardan kemik toplamak iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına delalettir.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölü kemikleri toplamak kısmetlerinin artacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine işarettir.

Rüyada ölü kemiği toplamak yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına inanılır.

Rüyada kemik toplamak sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına ve sevdiği kişilerden alacağı yardım ile işlerini çok hayırlı bir düzene oturtup kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada insan kemiği toplamak elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, bedeninin şifa bulacağına ve ruhunun da güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada mezarda kemikler görmek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, hastalığının düzeleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments