Rüyada mezar kazmak kemik görmek

Rüyada mezar kazmak kemik görmek iç dünyanızın sakinleşeceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, arkadaşlarla aranın bozulacağına, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, istediği kadar çocuğun allah tarafından kendisine nasip edileceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, atılan her adımın hayırlı günler ve hayırlı haberler getireceğine, sevdiği bir arkadaşla büyük bir iş ortaklığı kuracağına, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine işaret eder.

Rüyada mezar kazmak kemik gördüyseniz:

  • Belli anlaşmanın, düzenlemenin ya da iş birliğinin bozulması bazı amaçlarınıza ulaşıp ulaşamayacağınız konusunda şüpheye düşmenize neden olabilir.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, aile işlerinin başına geçeceğine işarettir.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak kötü halden iyi hale geçeceğine, çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, kendisini kötü bir duruma düşürebilecek bir kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına delalet eder.

Rüyada mezarda kemikler görmek büyük bir ortaklık yapılacağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine tabir olunur.

Rüyada mezar ve kemik görmek iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan kemik toplamak meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına ve bir insanın hayatı boyunca olmak istediği en üst düzeye geleceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına inanılır.

Rüyada mezar kemik görmek yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük atılımlar yapmak için bir kişi ile büyük bir ortaklık kuracağına ve bu ortaklıkla birlikte çok büyük ve başarılı bir kişi olunacağına ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments