Rüyada mezar kemik görmek

Rüyada mezar kemik görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, başarıların çoğalacağına, dualarının kabul olacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, yüksek makamlara geleceğine inanılır.

Rüyada mezar kemik gördüyseniz:

  • İşinize odaklanın.

Rüyada mezardan kemik toplamak yaşam tecrübesi edineceğine, çok mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Rüyada mezarda kemik görmek sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, dışlanacağına ve kötü bir insan olarak görüleceğine delalettir.

Rüyada mezar kazmak kemik görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine inanılır.

Rüyada mezarda kemikler görmek dargınların ve kırgınların barışacağına, kötülerin uzaklaştırılacağına, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine inanılır.

Rüyada mezar kemik görmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına inanılır.

Rüyada mezardan kemik çıkarmak ilerleyemeyeceğine, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta kemik görmek işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıktan kemik toplamak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments