Rüyada mezar üzerine uzanmak

Rüyada mezar üzerine uzanmak endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, kavgaların biteceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kötü, fesat, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, sıkıntılı olduğu bir durumda rüya sahibinin sevinçten havalara uçmasına vesile olacak bir haber alacağına, güzel işler yapacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına inanılır.

Rüyada mezar üzerine uzanmak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun erkeklerle anlaşmazlıklara açıksınız.

Rüyada mezarda uzanmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine inanılır.

Rüyada mezara uzanmak kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, harama göz dikmeyeceğine, alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına işarettir.

Rüyada mezar üzerine uzanmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mezarlıkta uzanmak elde bulunan bir imkanın çok iyi bir şekilde değerlendirilmesi sayesinde varlık içinde bir yaşama kavuşulacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak saygı göreceğine, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada kanepeye uzanmak umutlarını kaybedeceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltukta uzanmak başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimlere uzanmak maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, acı veren kazalara rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments