Rüyada mezarın üstüne uzanmak

Rüyada mezarın üstüne uzanmak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına, üstünlük elde edeceğine ve ticaret hayatında tanınır kişi olacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, refah içinde ve bereketli bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak gördüyseniz:

  • Ev veya aileyle ilgili değişiklikler söz konusu olabilir.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevineceğine, adeta havalara uçacağına alamet eder.

Rüyada toprağın üstüne uzanmak tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, makamının sarsılmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar üstüne uzanmak istediği başarıyı göstereceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine delalettir.

Rüyada mezarlıkta uzanmak ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine tabir olunur.

Rüyada mezarda uzanmak büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada mezar üzerine uzanmak ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine inanılır.

Rüyada mezara uzanmak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle uzanmak huşu içinde devam edeceğine, kişinin maddi zarara uğrayacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ece

Rüyada kardeşimin mezarın üzerine uzandinı gördüm