Rüyada kanepeye uzanmak

Rüyada kanepeye uzanmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, daha fazla para kazanacağına, telaşlı geçirilen günlerin kişiye mutluluk vereceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada kanepeye uzanmak gördüyseniz:

  • İleride işinize yarayabilecek yeni hobiler edinebilirsiniz.

Rüyada kanepeye uzanmak işbirliği içinde olacağına, yaptığı planların ve projelerin kendisine hayır getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada pembe kanepe görmek sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, zayıflayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil kanepe görmek evlenme yolunda adım atacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize rivayet eder.

Rüyada kanepe taşımak çalışmaları ile takdir toplayacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına işaret eder.

Rüyada kırık kanepe görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, sevilen bir kişinin düştüğü sıkıntıdan kurtulması için yardım edileceğine rivayet eder.

Rüyada kanepenin kırıldığını görmek yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve kanepe almak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yeni kanepe görmek kendine dikkat edeceği ve bu nedenle hayatın kendisini yıpratamayacağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments