Rüyada koltukta uzanmak

Rüyada koltukta uzanmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, sorunlarının yakında biteceğine, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, kardeşler arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltukta uzanmak gördüyseniz:

  • Her şey göründüğü kadar kolay olmayabilir.

Rüyada koltukta uzanmak sıkıntıların çözüm bulacağına, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına alamet eder.

Rüyada koltuğa uzanmak bunalacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta uzanmak bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, işlerin atılacak adımlar sayesinde çok iyiye gideceğine işarettir.

Rüyada mezar üzerine uzanmak iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına işarettir.

Rüyada yolda uzanmak rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına delalet eder.

Rüyada divana uzanmak tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada deniz kıyısında uzanmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin uzandığını görmek sağlığın da bozulacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments