Rüyada mezarda uzanmak

Rüyada mezarda uzanmak büyük bir ortaklığa gireceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, başarıları ile tanınacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve rüyayı gören kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına delalet eder.

Rüyada mezarda uzanmak gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma meylindesiniz.

Rüyada mezarlıkta uzanmak allah’ın kendisine istediği kadar evlat nasip edeceğine, bu evlatların kendisi için çok hayırlı çocuklar olacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına işarettir.

Rüyada mezarda uzanmak bunun farkına varacağına, işlerinin eskisinden daha bereketli ve daha iyi olacağına ve gelen her işin peşinden yeni bir işin daha geleceğine yorulur.

Rüyada mezar üzerine uzanmak onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın üstüne uzanmak artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada mezara uzanmak önünün açık olacağına, huzurlu ve güzel bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatağa uzanmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada dizine uzanmak dostlarınızla birlikte geçireceğiniz güzel günlere, ticaret ehli olacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çimenlerde uzanmak alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments