Rüyada mezar üzerine oturmak

Rüyada mezar üzerine oturmak herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, elinin darlık görmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına delalettir.

Rüyada mezar üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Rüyada mezar üzerine oturmak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine işarettir.

Rüyada mezara oturduğunu görmek haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, işlerinde önemli adımlar atacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığın yanında oturmak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada mezar taşına oturmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık kenarında oturmak hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, elden çıkan malların geri kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa oturmak kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine yorulur.

Rüyada mezar başında oturmak sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada mezarlığın üstüne oturmak gönül işlerinden yana hayır bulacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments